Березовець: Росія хоче організувати серію терактів на півдні та сході України

Росія буде намагатися організувати серію терактів на великих стратегічних об’єктах, розташованих на півдні та сході України

По це в ефірі Еспресо.TV. заявив політолог Тарас Березовець.

Зокрема, коментуючи затримання диверсанта у Каховці, він зазначив, що є ніщо інше, як сценарій Росії зі зриву президентських виборів в Україні.

Березовець зазначив, що якщо Росії не вдастся реалізувати план по захопленню південно-східних регіонів, то вона буде намагатися робити спроби терактів на великих стретегічних об’єктах, розташованих  на півдні та сході України - електростанціях, атомних станціях,  залізничнихстанціях, торгових центрах, закладах освіти тощо, та звинуватить у цьому "бендерівців".

"Російські темники всі прописані", - додав він.

Політолог також не виключив, що Росія буде організовувати провокації в Криму. "Я не виключаю провокацій у Криму. Крім атомного реактора, вони можуть організувати будь що, в тому числі – захоплення цього реактора, або отруїти Сімферопольське водоховище", - сказав він.

Крім того, Березовець повідомив, що сьогодні на территорії Криму ще знаходяться українські військовослужбовці, які залишилися вірними українській присязі та у яких на руках є вогнепальна зброя.

Він не виключив, що росіяни можуть вбити цих військових, а потім підкинути їх тіла до тих чи інших об'єктів, звинувативши їх в терактах та провокаціях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: