Дитячі клуби Львова запрошують на малювання

Дітвора запрошує помалювати разом. Промоційний ролик для художніх гуртків підготували Дитячі клуби Львова. Відео створене за участю вихованців гуртка «Малюваки» Личаківського району, повідомили у прес-службі ЛОР.

Загалом, в мережі Дитячих клубів Львова працює 10 художніх гуртків. Тут дітей навчають основам рисунку, живопису, графіки, а також розпису на склі, дереві, декоруванню ужиткових предметів. Окрім того, для вихованців проводяться майстер-класи з паперопластики, мозаїки, пап'є-маше, квілінгу, декупажу, витинанки, створенню виробів з гіпсу, полімерної глини та солоного тіста. Щоб ближче ознайомити вихованців із мистецькими здобутками, педагоги організовують екскурсії музеями та художніми виставками. Влітку проводяться пленери у львівських парках.

«Малювання якраз належить до тих гуртків, про які найчастіше запитують батьки. І воно різноманіттям стилів й технік зацікавлює дітей різного віку. Саме тому ми вирішили створити наш перший проморолик на тему художнього гуртка. Вихованці дуже люблять малювати своє місто, а найбільше - площу Ринок»,- зазначила Олена Горпинюк, директор Дитячих клубів Личаківського району.

«В творчих гуртках Дитячих клубів навчають не тільки основам образотворчого мистецтва, а й декоративно-прикладного та ужиткового. Тут не йдеться про академічне навчання, адже мета Дитячих клубів – зацікавити дітей творчістю і змістовним проведенням вільного часу. Проте для багатьох вихованців саме участь в гуртках наших клубів допомогла визначитися з майбутньою професією», - наголосила Ольга Каспришин, координатор Дитячих клубів Львова від міського управління молоді, сім'ї і спорту.

Дитячі клуби Львова – мережа осередків дозвілля з гуртками творчого, спортивного, пізнавального спрямування для дітей від 6 років. Навчання в гуртках безкоштовне та на безконкурсній основі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: