Львівські блогери підтримають армію на передовій

Представники культурно-мистецьких кіл, львівські блогери та журналісти відвідають Херсонську область, аби підтримати там українських військових та привітати їх із Великоднем.

Про це під час брифінгу повідомив один із організаторів заходу керівник Центру інформаційних досліджень «Меридіан» Олександр Лавринович.

Десять представників львівської делегації перебуватимуть в Херсонській області упродовж трьох діб.

Зі слів співорганізатора поїздки, акція зародилася у форматі молодіжної студентської ініціативи «БЛОГОсферна МОБІЛІЗАЦІЯ», гаслом якої став вислів «Підтримай своє військо душею і словом!»

Втішений, що з формату ідеї, задум переріс в акцію, – говорить О. Лавринович. – Ініціатива виникла наприкінці березня, коли у Львові перебувала група херсонських журналістів-блогерів, які брали участь в інформаційному семінарі. Ми тоді вирішили певним чином підтримати наших військових, які перебувають на передовій. Також поїздка має на меті започаткувати сталу інформаційну співпрацю із молодіжними та інформаційними колами Херсонщини. Ми запустимо спільну молодіжну ініціативу «Захід-Південь» на підтримку Херсонської області в умовах військової агресії Росії в Криму».

До військових львів’яни поїдуть н з порожніми руками: повезуть зібрані завчасно паски, писанки та крашанки від галицьких господинь та меценатів.

– Ми розуміємо, що це такі символічні речі, бо всіх нагодувати не зможемо. Але, сподіваюся, що цим ми привернемо увагу інших людей, які ближче до Пасхи краще подбають про солдатів, – додав О. Лавринович.

Окрім того, в складі делегації на Херсонщину поїде молодий львівський гурт «Хочу ще!», який планує підбадьорити військових міні концертом у польових умовах і презентувати свою композицію «Час дати відсіч!».

Разом з тим, керівник Регіонального медіа-центру Міністерства оборони підполковник Олександр Поронюк повідомив, що військовослужбовці потребують, насамперед, моральної підтримки народу і готові до адекватної відповіді на будь-які зазіхання агресорів.

Володимир Скоростецький

Регіональний медіа-центр МО України

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: