Незабаром «Дні «Дня» у Львові-2014»

У місті стартують «Дні «Дня» у Львові-2014», які відбудуться 11 квітня у головному корпусі Національного університету «Львівська політехніка», повідомили у прес-службі ЛМР.

Зокрема, о 12:00 год. у фойє головного корпусу розпочнеться урочиста церемонія відкриття Фотовиставки «День-2013». Традиційно буде представлено близько 150 світлин з числа переможців ювілейного XV Міжнародного фотоконкурсу газети «День», обраних з понад 2 тисяч надісланих фоторобіт. Особливістю цієї експозиції стане окремий розділ, присвячений героїчному Євромайдану.

Відкриють Фотовиставку професор ректор Національного університету «Львівська політехніка» Юрій Бобало та головний редактор газети «День» Лариса Івшина.

Традиційно усі відвідувачі виставки зможуть відчути себе членами журі, віддавши свій голос за найцікавішу, на їхній погляд, світлину. У день закриття виставки за результатами цього голосування буде оголошено володаря титулу глядацьких симпатій від львів’ян.

Цього ж дня, 11 квітня, о 13:30 год. відбудеться зустріч освітянської та культурної громадськості з головним редактором «Дня» Ларисою Івшиною. Під час зустрічі відбудеться презентація нової книжкової збірки «Підривна література» з серії «Бібліотека газети «День».

Довідка

Фотоконкурс «Дня», який проводиться щорічно від 1999-го року, - це найбільш масштабний соціальний проект газети, що поряд з іншими культурно-просвітницькими ініціативами видання (Бібліотекою «Україна Incognita», Літньою школою журналістики «Дня», премією ім. Джеймса Мейса «Громадянська позиція» та ін.) став вже її візитівкою.

Усі п’ятнадцять років Фотоконкурси «Дня» були і залишаються найбільш зрозумілим та демократичним засобом ідентифікації українства. «У кожного зеленого є шанс з газетою «День» - під таким гаслом газета «День» запрошує друзів до цьогорічного фотоврожаю з яскравих знімків та червоно-зелених яблук - символу мудрої зрілості та допитливої юності.

У Фотоконкурсі беруть участь як художники-професіонали, так і аматори-початківці з усіх куточків країни. Щороку «галерея на колесах» подорожує Україною. І обов’язкова зупинка – у Львові.

Виставка триватиме з 11 до 30 квітня 2014 р. Вхід вільний, окрім суботи та неділі.

З питань акредитації: (044) 303-96-21, e-mail: [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: