Новим учасником Кластеру ІТБП стає Envion Software

До Львівського кластеру інформаційних технологій та бізнес-послуг приєднується  компанія з Харкова Envion Software, повідомляє ЛМР.

Envion Software допомагає клієнтам створювати якісні та унікальні продукти у таких сферах, як дистанційне або електронне навчання іноземних мов, обробка природної мови, технології охорони здоров’я, видавництво та інше. Компанія має цікавий досвід та здійснює консультації за новітніми та інноваційними технологіями. Клієнти компанії вже декілька років користуються її доробками в області хмарних технологій, штучного інтелекту, машинного навчання, паралельних обчислювань. Envion Software також приділяє окрему увагу розвитку послуг для мобільних пристроїв, настільного програмного забезпечення, а також клієнт-серверних рішень, веб-сайтів, веб-порталів та інтранет систем.

Команда Envion Software складається з більш, ніж 100 програмістів, лінгвістів, дизайнерів та менеджерів, які є неперсічними експертами у своїх галузях та на будь-якій стадії проекту зможуть надати кваліфікаційні послуги. Та не має значення чи це буде розробка концепту, створення, розгортання або відновлення IT-проектів, команда компанії зробить вагомий внесок задля досягнення швидкого результату за будь-яких умов та обмежень.

Головний офіс компанії в Україні знаходиться в Харкові.

«Ще одна компанія з Харкова приєднується до Львівського кластеру, що підтверджує статус Львова, як міста привітного та лояльного для ведення ІТ бізнесу», - говорить Степан Веселовський, виконавчий директор Кластеру ІТБП.

Вступивши до Кластеру компанія братиме участь у проектах асоціації, залучатиметься до визначення пріоритетів її діяльності та сприятиме у розвитку проектів для розвитку ІТ індустрії міста.

«Ми виражаємо вдячність за можливість розвиватись на ринку Львова та маємо надію, що зробимо свій вклад у розвиток IT сфери міста й сприятимемо плодотворній праці Кластеру», - говорить Інна Агєєва, директор компанії Envion Software.

Довідка

Львівський кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг – це асоціація провідних компаній з галузі інформаційних технологій (IT) та аутсорсингу бізнес-процесів (BPO), які спільно взяли на себе ініціативу з проведення системних змін у бізнес-середовищі міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: