Радзієвський домагається поновлення на посаді мера Дрогобича

7 квітня у Дрогобичі в міськрайонному суді під головуванням судді Руслана Дубеля відбулося попереднє засідання за позовом колишнього міського голови Олексія Радзієвського, який домагається поновлення на посаді.

Адвокат позивача запропонував судді повідомити Верховну Раду України про слухання справи за позовом О. Радзієвського – все з тим, щоб ВРУ завчасу не приймала рішення про позачергові вибори міського голови у Дрогобичі. Адже, як відомо, міська рада ще 19 березня звернулася до парламенту з проханням призначити позачергові вибори Дрогобицького міського голови.

Суддя пропозицію адвоката прийняв до уваги..

У залі засідань були присутні представники громадськості. Плакати, які вони тримали, закликали суд не поновлювати О. Радзієвського на посаді. Люди звинувачують його у невиконанні своїх передвиборчих обіцянок.

Судове засідання по суті справи призначене на 23 квітня.

А вже у вівторок, 8 квітня, має відбутися чергове судове засідання щодо повернення на посаду екс-секретаря міської ради Тараса Метика. Судове засідання розпочнеться о 10.00 за адресою:  м. Дрогобич, вул. Л. Українки, 32, пише Медіа Дрогобиччина.

Як зазначають активісти та представники громади, в цей час під судом пройде мирне пікетування. Люди обурені тим фактом, що екс-посадовці під час судових засідань зазначають, начебто написали заяви під тиском та страхом фізичних розправ і погромів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: