Садовий купить на «Електроні» новий трамвай і тролейбус

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що, попри складну економічну ситуацію, цього року місто купить на «Електроні» трамвай та тролейбус, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Минулого року по казначействі були непроплати 100 млн грн. Цього року є вже близько 70 млн грн непроплат. Голосуючи за бюджет, ми розуміємо, що він буде надзвичайно складним. Маючи стрічку у бюджеті, проводячи тендер, навряд чи підрядник готовий буде розпочинати роботи, якщо не буде чіткої, якісної ситуації в країні. Щоб були не просто стрічки, а реальні гроші.

Ми купуємо ще один трамвай на «Електроні», на це передбачено 11 млн 800 тис. грн. Також ми хочемо купити тролейбус новий на «Електроні». І ми маємо стрічку стосовно купівлі електробусу. Це важливо, щоб перші взірців ми могли брати і випробовувати у Львові. Таким чином, даючи можливість підприємству в подальшому виробляти продукцію, щоб мати замовлення. Наприклад, по трамваях є пропозиції багатьох міст України, які дуже сподобали наш львівський трамвай, але це залежить  від ситуації економічної. Я б хотів, що «Електрон» виготовляв комунальний транспорт», - зазначив міський голова Андрій Садовий.

Як уточнив перший заступник міського голови Олег Синютка, на тролейбус та електробус передбачено 4 млн 938 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: