Самооборона Львова навідалася до Хом’яка

Сьогодні, 9 квітня,  активісти Народної Самооборони  Львова навідалися в департамент екології та природних ресурсів ЛОДА, директором якого є  ще один одіозний чиновник із списку одинадцяти Люстраційного комітету  -Мирослав Хом’як.

Як виявилося Мирослава Хом’яка на робочому місці не було, він  знаходиться на лікарняному,

Поспілкуватися активістам вдалося із  виконуючим обов’язки керівника паном Кривцем. Як зазначив один із координаторів Самооборони Юрій Мартинюк, активісти хотіли б особисто задати пану Хом’яку кілька запитань.

«Коли одужає ваш  безпосередній керівник, передайте йому, що приходила громада і чекає відповіді.  Чи збирається він писати заяву, чи збирається він звільняти цю посаду і чи не гризе його сумління за ті факти, які були оприлюднення, як підприємцями так і Люстрацій ним комітетом про його бурхливу діяльність на території Львівської області», - наголосив Мартинюк.

Зокрема активісти Самооборони запитали тимчасово виконуючого обов’язки, чи відоме департаменту екології  таке приватне підприємство, як «РІАЛ» і «Центр ЛТД», і висловили прохання, що вони б хотіли дізнатися відсоток тих робіт, які виконали ці компанії за 2013 рік. Бо, як відомо активістам саме ці компанії є монополістами на ринку послуг, але це вже буде питання до антимонопольного комітету.

Також Народна Самооборона навідалася і до соратника і фактично правої руки пана Хом’яка Штикала Дмитра Ігоровича, який як відомо здійснює керівництво підрозділами екологічної інспекції, з квітня 2011 року.

Минуло тижня він  ніби то написав заяву на звільнення. Як  виявилося і цей чиновник також знаходиться на лікарняному, а доля заяви, яку він показово написав кілька днів тому невідома.

Від імені громади Львівщини Самооборона пообіцяла, що якщо пан Штикало  не дослухається до думки громади і не звільнить займану посаду, то такі масові заходи, як пікетування, будуть його чекати за місцем його проживання, харчування, відпочинку, скрізь у повсякденному житті.

Через тиждень Самооборона пообіцяла знову завітати до департаменту екології, зі сподіванням, що пан Мирослав Хом’як на той час вже вийде з лікарняного.

Прес-служба Народної Самооборони Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: