Студенти активно прибирають парки міста

Молодь Львова долучилася до загальноміської толоки. Зокрема, вчора прибрали парки Левандівський, Замарстинівський та 700-річчя. Студентська толока триватиме до 12 квітня включно.

Серед ініціативних людей, які взяли участь у вчорашньому приведенні парків до ладу, були ВПУ № 20, Львівське вище професійне художнє училище, Студентська рада, ГО «Завжди вірні», ЛВПУ «Комп’ютерних технологій», VARTA 1.

«Тут дуже багато активної молоді, громадських організацій і об’єднань, які долучилася до загальноміської кампанії з благоустрою «З нами місто розквітає»,  в рамках якої активно триває прибирання парків, зелених зон нашого міста і навіть дворів. А вже в суботу відбудеться генеральне прибирання, до якого долучаться навіть мешканці», - розповів Андрій Шевців, керівник креативної групи загальноміської кампанії з благоустрою «З нами місто розквітає».

У рамках всієї загальноміської толоки планують прибрати від сміття близько 700 га парків, лісопарків та зелених зон, висадити близько 500 дерев та кущів, очистити території від поваленої деревини та зламаних гілок. Основним реманентом та транспортом для вивезення зібраного сміття забезпечують Львівські комунальні підприємства.

Мешканці міста також не стоять осторонь загальноміської толоки.

«Нам дзвонили і питали, куди прийти, у який саме парк, чим допомогти. Загалом, прибирати один парк приходить близько 70 людей», - розповів Назар Куровець, керівник загальноміської кампанії з благоустрою «З нами місто розквітає».

Нагадаємо, сьогодні з 10.00 год ГО «Самі», ВПУ Автомобільного транспорту та ВПУ Ресторанного сервісу і туризму прибирають Горіховий гай. 12 квітня семінаристи Львівської Духовної Семінарії Святого Духа УГКЦ, ВПУ Дизайну та будівництва,  а також мешканці міста долучаться до толоки в Сихівському лісі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: