У 2015 році відкриється новий ТЦ «Форум Львів» (фото)

У Львові триває будівництво торгового центру «Форум Львів» з підземним паркінгом на вул.Під Дубом, 7а. Будівництво почалося в червні 2013 року. Відкриття заплановане на I квартал 2015 року. Будівництво знаходиться на етапі зведення монолітного бетонного каркасу. Виконано масштабні екскаваційні роботи, а також реалізовано 90% підпірної стінки навколо майданчику, та 100% пальового поля. У новому торговому комплексі загалом буде створено до 1 тис нових робочих місць.

Зараз на будівельному майданчику працює більше 385 осіб.

«Хочу подякувати нашим друзям, які у цей непростий час мають велику мудрість інвестувати кошти і створювати нові робочі місця. У цей великий комплекс інвестується 92 млн євро. Це достатньо серйозні кошти. Тут буде створено у перспективі до 1 тис нових робочих місць. Це важливо, бо це податки, це зовсім інший рівень сервісу. Культура виробництва на дуже високому рівні. Якщо пройтись по цьому будівельному майданчику, то бачимо, наскільки усе продумано, грамотно. Наступного року цей комплекс відкриється для львів’ян, для гостей міста. Ця будівля запроектована одним з найвідоміших архітекторів Європи, вона буде прекрасною окрасою нашого міста», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

«Форум Львів» – це торговий центр, так званого, «третього покоління». Це значить, що в плані концепції, архітектури, підбору орендарів та управління він буде розроблений відповідно до останніх стандартів індустрії. Фізично він матиме 4 поверхи: 1 поверх підземного паркінгу на 620 парковочних місць, 2 торгові поверхи, та верхній поверх із зоною розваг, кінотеатру та ресторанів, включаючи велику зовнішню терасу. На сьогодні за проектом закріплено майже 60 орендарів.

«Форум Львів» розташовано в щільному міському та історичному місці, і це означає, що архітектор ретельно враховує вплив цієї великої нової структури на прилеглі будівлі. Було найнято декілька експертів для того, щоб переконатися, що фундаменти, рівні підземних вод та структури або зберігаються, або посилюються, де потрібно.

З метою тривалого поліпшення прилеглої території, також частиною проекту є оновлення паркової зони на вул. Куліша. Всі зелені насадження та інфраструктура будуть інтенсивно оновлені та перетворяться на місце зустрічей для жителів Львова.

Торговий центр було концептуально спроектовано T+T Design, внутрішнім архітектурним бюро Мульті Девелопмент. Вже більше 30 років Т+Т працюють з найскладнішими (історичними) містами і концепціями. Концепція була розроблена повністю інтегрованою в структуру міста.

«Форум Львів» буде сертифіковано відповідно до стандартів BREEAM. Цей стандарт стає все більш поширеним в Європі, але ще ніколи не був застосований в українському будівництві. «Форум Львів» буде першим комплексом такого масштабу в Україні, що отримає цей сертифікат.

Довідка

Найважливіший базові характеристики проекту

Назва проекту: Форум Львів

Назва компанії: Мульті Весте Україна 3

Вартість проекту: понад 92 млн.євро

Девелопери: Мульті  Девелопмент  Юкрейн, Галерея-Центр, Будхаус Групп

Фінансування: ЄБРР, УніКредит

Генеральний підрядник: Солстрой

Концепція: T+T Design (NL)

Архітектор: Тебодін Україна, львівський офіс

Розмір: 70,000 кв.м. загальної будівельної площі / 35,000 кв.м. загальної орендованої площі

Парковка: 620 місць підземного паркінгу.

форум2 форум3 форум4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: