У Львові обговорять шляхи підвищення ефективності он-лайн-магазинів

31 травня у місті відбудеться одна з найбільших конференцій інтернет-комерсантів в Україні Lviv eCommerce Forum 2014. Очікується, що подію відвідає близько 250 учасників, серед яких будуть як і гуру інтернет-торгівлі, так і новачки, які лише вирішили перемістити свій бізнес в інтернет.

Оскільки інтернет-магазинам не потрібно сплачувати орендної плати та утримувати штат продавців, товари в них дешевші, ніж аналогічні в звичайних магазинах.  Завдяки цьому обсяг ринку електронної торгівлі щороку зростає на 30-50%, навіть в умовах економічної кризи. Так, наприклад, уже зараз 50% квитків та 35% електроніки купуються через інтернет. Експерти одноголосно пророкують інтернет-магазинам подальший ріст. Це особливо показово на фоні сьогоднішньої економічної ситуації.

Зокрема, цьогоріч на конференції Lviv eCommerce Forum будуть підніматися такі питання як  створення та покращення сайтів інтернет-магазинів, підвищення їх конверсії, правильна взаємодія з клієнтами в он-лайн-середовищі, аналіз поведінки відвідувачів, контекстної реклами і соціальних медіа та інше.

Подія відбуватиметься у трьох напрямках:

-           для професіоналів, де обговорюватимуть тонкощі конверсій та аналітики;

-           технічний потік, де темою розмови будуть платформи для інтернет-магазинів;

-           потік для початківців, де розкриватимуть таємниці правильної роботи Інтернет-магазинів.

Також в межах конференції проводитимуть біржу контактів, де підприємці зможуть знайти собі професійних виконавців для створення власного інтернет-магазину.

Подію варто відвідати Власникам інтернет-магазинів, інтернет-підприємцям, представникам web-студій, інтернет-маркетологам, стартапщикам, IT-спеціалістам та власникам та директорам компаній котрі бажають розвитку свого бізнесу.

Більша детальна інформація – за посиланням: http://icomm.lviv.ua

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: