У Львові відбудеться Всеукраїнський Форум громадянських ініціатив

29-30 квітня у Львові заплановано проведення Всеукраїнського Форуму Громадянських Ініціатив, як події, що сприятиме посиленню впливу інститутів громадянського суспільства на актуальні державні процеси, повідомили у прес-службі ЛМР.

Організатори Форуму – неурядова організація Центр Громадянських Ініціатив та Асоціація територіальних самоврядних громад Львівщини за сприяння представництва Фонду Фрідріха Науманна в Україні в партнерстві з Українським Католицьким Університетом.

Завдання Форуму - виробити та поширити пріоритетні напрямки діяльності громадянського суспільства в актуальних умовах; сформулювати основні вимоги суспільства щодо розвитку країни адресовані Парламенту, Кабінету Міністрів України, кандидатам у Президенти; налагодити нові ефективні комунікації між громадськими активістами різних частин країни.

Форум проходитиме у форматі пленарних засідань, панельних дискусій, динамічної мережі. За результатами його роботи передбачено прийняття Резолюції, на підставі якої будуть розроблені звернення Форуму до органів влади, різних суспільних інститутів та груп.

Учасники форуму – це громадські лідери та активісти, представники органів самоорганізації населення, студентського самоврядування, асоціацій громадських об’єднань, лідери громадянських рухів, депутати місцевих рад, політологи, соціальні технологи, суспільствознавці, експерти.

Кількість учасників обмежена. Перевага надається учасникам Центральних, Східних та Південних областей. Організатори забезпечують витрати на харчування, проживання та роздаткові матеріали.

Місце проведення – Український Католицький Університет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: