У прокуратурі нагадали активістам, що до Гураля треба записуватись

Учора, 8 квітня, певні «зацікавлені особи» вже не вперше намагалися дестабілізувати роботу прокуратури Львівської області. Зокрема, під виглядом «візиту на особистий прийом до прокурора області» кілька десятків осіб увірвалися до приміщення прокуратури області, пошкодивши при цьому, вхідні двері, повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

З огляду на те, що такі події носять системний характер, а в діях учасників вбачаються елементи кримінально караних правопорушень, прокуратура Львівської області застерігає, що в подальшому на такі факти органи внутрішніх справ змушені будуть реагувати у встановленому законом порядку.
Адже масове вторгнення у приміщення прокуратури аж ніяк не демонструє бажання громадян зреалізовувати своє право на особистий прийом прокурором області у цивілізований спосіб.
Свідченням цього є відео, яке прокуратурі надано одним із очевидців подій.

"Вкотре наголошуємо, що особистий прийом прокурора області здійснюється у відповідності до вимог чинного законодавства та затвердженого графіку. Зокрема, такий проводиться щовівторка з 10.00 до 13.00 год. за попереднім записом. Відтак, аби потрапити на особистий прийом до прокурора області необхідно попередньо записатись у відділі з питань розгляду листів та прийому громадян", - повідомили у прес-службі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: