За перший квартал 2014 року до відділів управління соціального захисту звернулось 76 тис. громадян

Львів’яни все частіше звертаються за консультаціями чи отриманням різного виду послуг, чи то оформлення допомоги, права на пільгу, субсидію, компенсацію, чи з інших питань. Так, в період першого кварталу поточного року працівниками відділів соціального захисту опрацьовано 76 тис. різного виду звернень від мешканців Львова, в тому числі консультації по телефону, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Як показують спостереження, за останні роки побільшало громадян, які звертаються до відділів управління соціального захисту за отриманням соціальних послуг, допомог, пільг, субсидій чи просто отримати консультацію. Ріст кількості звернень зумовлений невисоким матеріальним становищем сімей, як наслідок складних економічних процесів у державі», - повідомила начальник відділу пільг, соціальних допомог та компенсаційних виплат управління соціального захисту ЛМР Леся Дронь.

Нагадаємо, що у 2013 році працівниками відділів управління соціального захисту опрацьовано майже 290 тис. різного роду звернень. Це як письмові, так й усні звернення (консультації, зокрема телефоном).

«У 2009 році проведені системні зміни в організації роботи відділів соціального захисту районів міста Львова, а власне перехід на систему опрацювання звернень мешканців за принципом «єдиних приймалень» і зосередження в них більшості повноважень на опрацювання звернень громадян дозволило оптимізувати час на розгляд звернення від моменту подання документів, заяви до моменту надання конкретної послуги. Слід наголосити, що з моменту введення системи «єдиних приймалень», задля диверсифікації потоку заявників, запроваджено графік їх роботи без обідньої перерви, із можливістю попереднього запису на прийом по телефону чи інтернету. І, як показує вже набутий новий досвід, ці зміни були виправдані», - розповів в. о. начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

Прийом громадян у «єдиних приймальнях» районних відділів соціального захисту проводиться:

-           понеділок – з 13 до 19 год.;

-           з вівторка по четвер – з 08 до 19 год.;

-           п’ятниця – з 09 до 14 год.

Записатись на прийом в «єдину приймальню» в режимі «онлайн» чи отримати більше інформації про різні види допомог можна на сайті «Львів соціальний»: http://www.social.lviv.ua.

 

Для отримання детальної інформації про різні види соціальних гарантій мешканці Львова можуть звертатись за консультаціями до  відділів соціального захисту за місцем проживання за телефонами:

 

Галицький: тел.:  261-44-50 (вул. Ф. Ліста, 5)
Личаківський: тел.:  235-71-62 (вул. Театральна, 10)
Залізничний: тел.:  295-82-28 (вул. І. Виговського, 34)
Франківський: тел.:  237-50-81 (вул. Генерала Т. Чупринки, 85)
Шевченківський: тел.:  252-28-40 (вул. В. Липинського, 11)
Сихівський: тел.:  254-64-80 (просп. Червоної Калини, 66)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: