Березюк розповів, чому стоматологію потрібно перевести на госпрозрахунок

Сьогодні на сесії Львівської міської ради вкотре вилучили з порядку денного питання «Про створення госпрозрахункових відділень стоматологічної допомоги дорослому населенню м. Львова».

«Сьогодні на сесії ЛМР було вирішено, що не буде розглядатися питання про госпрозрахунок у стоматологічних поліклініках м. Львова. По-друге, з головними лікарями та заступниками з економічних питань поліклінік позавчора і вчора проводилися спільні засідання для того, щоб напрацювати найоптимальніший процес переходу на госпрозрахунок. Чому на госпрозрахунок? Тому що стоматологія є однією з найбільш комерціалізованих галузей, і чинне законодавство дозволяє робити такі речі. Крім того, у містах України, таких як Луцьк, Вінниця і інших, давно так функціонує стоматологічна служба. По-третє, ми домовилися ще минулого тижня, що я особисто, разом з керівником управління охорони здоров’я, будемо в кожній поліклініці, щоб зустрітися зі всіма людьми. Ми можемо знайти, або ж не знайти спільну мову. Тоді депутатський корпус зробить свій вибір», - повідомив директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Олег Березюк.

Олег Березюк планує наступного тижня відвідати Комунальну 4-ту стоматологічну поліклініку і Комунальну 5-ту стоматологічну поліклініку м. Львова. Також у середу, 16 квітня, стоматологи і директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Олег Березюк домовилися про зустріч медичної комісії.

Нагадаємо, працівники стоматполіклінік заблокували вхід у кабінет мера.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: