Галушка написав заяву у міліцію (відео)

Сьогодні в приміщенні Львівської міської ради було вчинено неправомірні дії стосовно начальника управління екології та благоустрою Андрія Галушки, зокрема – заблоковано роботу. Відтак, він пішов у Галицький райвідділ міліції, з метою написати заяву про скоєння цих дій.

Під час сесії Львівської міськради відбувся пікет щодо вирубки дерев у Снопківському парку. До пікетувальників та преси вийшов начальник управління екології та благоустрою Андрій Галушка. Його заблокували біля великої сесійної зали з вимогою написати заяву на звільнення.

«Жодної вирубки не було. Вирубано лише аварійні дерева, щоб не було небезпечних випадків на території парку. Там гуляють діти, на них можуть впасти сухі дерева. Це факти. Але, щоб скомпрометувати управління екології та благоустрою, застосовуються такі неправдиві, неправомірні заходи. Нам не дають виконувати свої обов’язки, не дають повернути громаді ті захоплені території, які окремі особи дозволили собі захопити», – зазначив А. Галушка.

Відтак, начальник управління, у супроводі міліції, покинув територію міськради і вирушив у Галицький райвідділ для подачі свідчень, стосовно вчинення щодо нього неправомірних дій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: