На Львівщині розпочалась акція «Відповідальність починається з мене»

На виконання наказу Міністерства молоді та спорту України від 21.01.2014 року та затвердженого Положення про Всеукраїнську інформаційно-профілактичну акцію «Відповідальність починається з мене» на території Львівщини розпочалась реалізація акції «Відповідальність починається з мене-2014».

Акція проводиться щороку з метою пропаганди та утвердження здорового способу життя у молодіжному середовищі.

Всеукраїнська акція "Відповідальність починаєтся з мене” має вирішити низку актуальних питань у сфері здорового способу життя молоді за рахунок: виявлення фактів порушення чинного законодавства щодо незаконного продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів; інформаційно-просвітницької роботи, співпраці, громадськими організаціями, засобами масової інформації тощо.

Запрошуємо молодь Львівщини, громадських активістів активно долучитися до реалізації заходів в рамках Всеукраїнської акції. Від Вас залежить майбутнє держави, адже здорова молодь – запорука здорової країни.

Контактні особи у Львівській області:

Попайло Степан Маркович – директор Львівського обласного молодіжного центру, тел. (032) 255-45-52

Ольга Леськів – головний спеціаліст відділу молодіжної політики управління молоді та спорту облдержадміністрації тел. (032) 238-48-89

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: