На Львівщині впорядковано території спортивно-веслувальних баз

4 – 7 квітня 2014 року в межах проведення місячника озелення, прибирання та благоустрою, вихованці Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи Олімпійського резерву з веслування на байдарках і каное №1 спільно із працівниками Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України впорядкували території спортивно-веслувальних баз у с. Наварія Пустомитівського району та с. Добротвір Кам’янко-Бузького району, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Після прибирання сміття та підготовки баз до стабільної роботи протягом весняно-літнього періоду на території зазначених спортивних об’єктів висаджено понад 100 саджанців кленів та яворів, а також 60 кущів калини в знак пам’яті про Героїв “Небесної сотні”.

Зазначимо, що згадані бази Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України використовуються збірними командами з веслування на байдарках і каное, а на їх території проводиться ряд всеукраїнських та міжнародних змагань, а також спортивно-масових заходів, спрямованих на зміцнення здоров`я населення.

У весняно-літній період щотижня на базах тренуються понад 250 дітей, які навчаються у освітянських дитячо-юнацьких спортивних школах області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: