У філармонії пройде концерт до Дня Матері

Щасливий той, чиї уста мають до кого промовити це святеє слово мама. В прекрасне свято – День матері сама природа схиляється перед ними, адже сади буяють вишневим цвітом і співають солов’ї. Ну, а ми всі даруємо для наших найдорожчих, любих матусь найкращі слова вдячності і любові за їхню материнську ласку і тепло, і, звичайно, даруємо їм пісні, повідомляє прес-служба філармонії.

Прекрасна програма українських популярних пісень і мелодій подарують нам відомі артисти України ВАЛЕРІЙ КИРИЧЕНКО, гурт «ГЕТЬМАН» та скрипаль-віртуоз РОСТИСЛАВ ФЕДИНЕЦЬ.

ВАЛЕРІЙ КИРИЧЕНКО

Це відомий нині український співак. У нього багатий досвід роботи на сцені та активна гастрольна діяльність. З успіхом співав в США, Угорщині, Польщі. В Україні виступає з сольними концертами. Це, перш за все, творча особистість і професійний співак. Його професійна майстерність прихиляє людей до розуміння прекрасного.

РОСТИСЛАВ ФЕДИНЕЦЬ

Скрипаль-віртуоз, знаний на кращих світових сценах. Коли грає його скрипка, то заставляє всіх, хто слухає, радіти і плакати разом з нею. Виконує популярні українські мелодії в сучасних естрадних обробках.

 гурт «ГЕТЬМАН»

Заспівати пісню, яка б стала абсолютним шлягером, дуже непросто. Це завдання для справжніх професіоналів. «Гетьман» – один з таких колективів. Їх сьогодні знають і люблять не лише в Україні, а й в сотнях міст світу. Їхня «Вишенька-черешенька», «Моя рідня» і інші шлягери не дають людям всидіти на своїх місцях.

концерт2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: