У рамках благодійної акції діти переглянули виставу «Загублений хвіст»

У місті триває акція з організації цікавого дозвілля для дітей з соціально вразливих сімей. Так, минулої неділі діти з громадської організації батьків та дітей з вадами слуху «Дзвін» переглянули виставу «Загублений хвіст» у Львівському драматичному театрі ім. Лесі Українки (вул. Городоцька, 36),, повідомили у прес-службі ЛМР.

Захід організований управлінням соціального захисту Львівської міської ради в рамках циклу акцій «Подаруймо дітям радість» благодійного марафону «Львів соціальний».

«Діти, які взяли участь у перегляді вистави, отримали багато позитивного заряду і з хорошими враженнями та настроєм провели недільне дозвілля. Ми вдячні дирекції Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки за підтримку нашої ініціативи», - розповіла спеціаліст відділу соціальних програм управління соціального захисту ЛМР Марія Хомляк.

Довідка

Цикл заходів в ході проведення акції «Подаруймо дітям радість» благодійного марафону «Львів соціальний» орієнтовано на проведення цікавого й пізнавального дозвілля для діток львівських сімей, які потребують соціальної уваги без залучення бюджетних коштів. В рамках циклу заходів дітям з соціально вразливих сімей організовують цікаве дозвілля у форматі екскурсій, переглядів вистав, мультфільмів, проведення майстер-класів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: