В УКУ відбудеться конференція «Відповідальність християнина у сучасному світі»

Завтра, 11 квітня, о 10.00 год. в Українському Католицькому Університеті (вул. Свенціцького, 17) відбудеться II студентська науково-практична конференція  «Відповідальність християнина у сучасному суспільстві».

Організаторами заходу є Інститут екуменічних студій УКУ, Інститут гуманітарних і соціальних наук НУ «Львівська Політехніка», кафедра зарубіжної преси та інформації ЛНУ ім. Івана Франка.

«Інститут екуменічних студій ще у 2012 році започаткував проведення студентських конференцій, щоб надати можливість молодим науковцям сформувати навики виступу, ведення дискусій, написання тез та доповідей. На жаль, листопадові події змусили нас відтермінувати проведення другої студентської конференції. Але ці події наштовхнули нас на саму тему заходу. Ми хочемо говорити про виклики, які є сьогодні перед молодими людьми, відповідальність християнина у різних сферах життєдіяльності та про вплив громадянського суспільства на процеси державотворення», - розповіла Галина Бохонко, виконавчий директор Інституту екуменічних студій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: