Дубневич взявся за закордонні паспорти

Народний депутат, член фракції УДАР в Верховній Раді України Ярослав Дубневич скерував звернення до прем’єр-міністра України з проханням внести зміни до ряду постанов і розпоряджень Кабінету Міністрів та ДМС для скасування додаткових платежівза послуги з виготовлення паспорта.

Про це депутат написав у своїй сторінці в мережі Facebook (https://www.facebook.com/Dubnevych )/сьогодні, 11 квітня.

Зокрема, депутат відзначив: «звернувся до глави Уряду з вимогою ініціювати відміну додаткових платежів, що вимагаються у громадян України органами Державної міграційної служби при оформленні документів на отримання закордонного паспорту:

1. Ініціювати розгляд на засіданні уряду і скасувати Постанову Кабінету Міністрів України від 28 січня 2009 р. № 65 «Про доповнення пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 4 червня 2007 р. N 795».

2. Ініціювати внесення змін до Переліку платних послуг, які надаються підрозділами Міністерства внутрішніх справ та Державної міграційної служби, і розміру плати за їх надання затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України №795 «Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися органами та підрозділами Міністерства внутрішніх справ» («Офіційний вісник України» 18.06.2007, №42, ст.1671, реєстраційний код акту 39981/2007), у редакції Постанови Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 року № 1098 «Деякі питання надання підрозділами Міністерства внутрішніх справ та Державної міграційної служби платних послуг», та відповідно виключити з Пункту 27 послугу «Оформлення та видача паспорта громадянина України для виїзду за кордон у розмірі 87,15».

3. Ініціювати внесення змін до пункту 4 Порядку надання підрозділами Міністерства внутрішніх справ та Державної міграційної служби платних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 р. № 1098 (Офіційний вісник України, 2011 р., № 84, ст. 3068) та виключити «бланку або» і «, у тому числі вартості персоналізації».

Якщо це станеться нарешті отримання закордонного паспорту коштуватиме 170 грн».

Прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: