Львів може потонути у смітті. Садовий мовчить, - Гураль (відео)

Згідно із рішенням Жовківської районної ради, 15 квітня експлуатація Грибовицького сміттєзвалища повинна бути зупинена, тому у Львові виникла загроза із вивезенням сміття.

Про це на прес-конференції повідомив начальник управління захисту прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури Львівської області Тарас Дунас, інформує кореспондент Дивись. Інфо.

Дунас також наголосив, що із бюджету уже витрачено 144 тисячі гривень на пошук альтернативної ділянки із розташування сміттєзвалища, однак додав, що за 10 років не було знайдено жодної реальної ділянки для розміщення такого полігону.

Він додав, що якщо рішення суду уже наберуть законної сили, то це буде законною підставою для притягнення у тому числі і до кримінальної відповідальності чиновників, які не вирішують проблему із Грибовицьким сміттєзвалищем.

Дунас також додав, що «мешканці Жовківського району настроєні категорично у частині недопуску на Грибовицьке сміттєзвалище».

«Вирішення цієї проблеми лежить у стінах Львівської міської ради, але про реальне вирішення цієї проблеми зараз не йдеться», - додав Дунас.

Водночас прокурор області Володимир Гураль наголосив, що це питання – це не спосіб тиску на Садового особисто, адже це питання роботи Львівської міської ради загалом.

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: