Львівщина підтримує армію на передовій

Із триденним візитом у Херсонській області перебуває делегація зі Львова. Ця акція відбувається у рамках молодіжної студентської ініціативи «БЛОГОсферна МОБІЛІЗАЦІЯ», гаслом якої став вислів: «Підтримай своє військо душею і словом!».

Активісти з Львівщини вчора відвідали окрему гвардійську бригаду Повітряних сил Збройних Сил України, бойові розрахунки якої забезпечують прикриття повітряного кордону у південних областях. Заступник командира окремої бригади по роботі з особовим складом підполковник Володимир Нор подякував ініціативній групі за подарунки — паски, писанки та крашанки від галицьких господинь і меценатів. Всім присутнім військовослужбовцям, які були призвані з запасу дуже сподобалась презентація кліпу музичного гурту «Хочу ще!».

Сьогодні, 11 квітня, творчий десант відвідав військовослужбовців механізованої та аеромобільної бригад ЗС України, які посилюють охорону об’єктів стратегічного значення у Херсонській області. Воїни цих підрозділів несуть службу на спеціально створених блок-постах. Настрій в них бадьорий. Не зважаючи на те, що ситуація досить важка, в умовах численних провокацій, про які постійно повідомляють ЗМІ, армійці виконують свої обов’язки відповідно до положень Статутів Збройних Сил України. А подарунки від мешканців Заходу України припали їм до душі і вони висловили сподівання, що незабаром повернуться додому.

Учасники поїздки запевнили, що розпочали пілотний проект і у подальшому співпраця та інформаційний місток між західними та південними областями, зокрема, Львівщиною та Херсонщиною, буде зміцнюватись.

 

Володимир СКОРОСТЕЦЬКИЙ, (телефоном з Херсонської області) Регіональний медіа-центр МО України (м.Львів)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: