На Львівщині визначилися перші фіналісти «Олімпійського лелеченя-2014» (фото)

10 квітня ц.р. у просторому спортивному залі Дрогобицької дитячо-спортивної школи імені Івана Боберського справжнім дитячим спортивним святом розпочалися на Львівщині обласні зональні змагання за програмою Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя-2014», повідомила Дивись. Інфо заступник начальника управління молоді і спорту ЛОДА Оксана Вацеба.

Кущові змагання організували та провели сектор молоді та спорту Дрогобицької районної державної адміністрації, відділи освіти та сім’ї, молоді та туризму Дрогобицького міськвиконкому, місцева ДЮСШ за активного сприяння відділення НОК України у Львівській області.

Після підняття Олімпійського прапора та виконання Державного гімну України до юних спортсменів звернулися керівники спортивного руху Дрогобиччини та міста Дрогобича – Роман Проць та Олег Войтечко, які побажали усім учасникам змагань, їхнім учителям та уболівальникам спортивних успіхів та приємного дозвілля.

Участь у цих змаганнях взяли шість кращих команд: «Капітошка» Бориславської ЗОШ № 4, «Олімпійські козачата» Станківської СЗОШ Стрийського району, «Живчик» Трускавецького НВК СЗШ №2-гімназія, «Орли» Рихтицької ЗОШ Дрогобицького району; «Соколята» Стебницької ЗОШ № 18 та «Юні олімпійці» ЗОШ № 4 міста Дрогобича.

Окрім представлення команд та спортивних естафет, які відбулися досить жваво та емоційно, юні спортсмени взяли участь у олімпійській вікторині, де продемонстрували свої знання з історії спорту та олімпійського руху.

В результаті цікавої спортивної боротьби переможцями зональних змагань «Олімпійське лелеченя-2014» виявилися команди з міст Стебника та Трускавця, які отримали путівку на обласні змагання, що відбудуться у Львові.

Загалом зональні змагання «Олімпійського лелеченя» на Львівщині відбуваються у семи групах, по дві команди-переможці з яких змагатимуться в головному обласному фіналі 24 квітня ц.р.

DSC_1608 DSC_1616

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: