Трещов представив голову Жовківської РДА, проти якого виступила громада

11 квітня керівник апарату Львівської облдержадміністрації Мирослав Трещов представив голову Жовківської районної державної адміністрації Богдана Юрдигу. Від імені голови облдержадміністрації Ірини Сех керівник апарату привітав новопризначеного керівника та побажав йому натхнення та успіхів на новій посаді, повідомила прес-служба ЛОДА.

«Сьогодні потрібно перш за все сконцентруватися на економічній ситуації в районі, на забезпеченні прав та свобод громадян, а також на питаннях бюджету. Необхідно переглянути підходи до управління майном, подбати про розвиток промисловості та сільського господарства. За умов мобілізації всіх зусиль Жовква може вийти на перші місця за багатьма соціально-економічними показниками», – зазначив Мирослав Трещов.

Окрім цього, керівник апарату облдержадміністрації нагадав про важливість проведення прозорих і чесних виборів Президента України.

«Ми повинні зробити усе залежне від нас, аби підготувати та провести президентські вибори, відповідно до законодавства. Найважливішим завданням є налагодження  співпраці з органами місцевого самоврядування та громадськими організаціями. Ухвалюючи рішення, необхідно почути і врахувати думку кожного», – наголосив М.Трещов.

Нагадаємо, у Жовківському районі можливе перекриття міжнародної траси "Львів-Рава-Руська", оскільки громада виступила проти такого призначення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: