Університет розпочав цикл зустрічей «Інтернет-діалог із майбутніми студентами»

У Львові сьогодні представлять скандальну виставу на основі подій в Україні
Вже сьогодні у Львові представлять скандальну виставу на основі подій в Україні. Про це під час прес-конференції розповів російський поет Андрій Орлов Орлуша, інформує Дивись.Інфо.

З метою забезпечення абітурієнтів достовірною інформацією та налагодження відкритого діалогу зі старшокласниками Львівський національний університет імені Івана Франка розпочав цикл зустрічей «Інтернет-діалог із майбутніми студентами», під час яких школярі матимуть змогу в режимі он-лайн поспілкуватися з деканами факультетів й директорами коледжів Університету.

Відтепер кожного тижня, всі охочі можуть взяти участь у годинній розмові з керівниками факультетів й отримати відповіді на питання щодо особливостей зарахування й навчання на факультетах і в коледжах, умов студентського життя та можливих перспектив, які відкриваються перед студентами Львівського національного університету імені Івана Франка.

Про специфіку вступної кампанії, правила прийому до Університету в 2014 році, порядок подання й оформлення документів, про переваги навчання на підготовчих курсах йтиметься під час розмови з відповідальним секретарем Приймальної комісії та заступником директора Інституту післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки.

Черговий Інтернет-діалог відбудеться в понеділок, 14 квітня 2014 року  з 1400 до 1500. В діалозі візьмуть участь: в.о. декана біологічного факультету доцент Хамар Ігор Степанович і декан факультету іноземних мов доцент Сулим Володимир Трохимович.

Запрошуємо всіх охочих взяти участь в он-лайн зустрічі й отримати всю необхідну інформацію із перших уст!

Шановні друзі!

Для того, що наше спілкування було ефективним, просимо вас:

1) Створити профіль у Google+ (хто цього ще не зробив)

2) Долучити до своїх кіл профіль ЛНУ ім. Івана Франка

3) Розпочати відеоспілкування, писати/читати та загалом брати участь у обговореннях

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: