Упродовж 2013 року у Львівському палаці мистецтв відбулося понад 200 заходів

         У приміщеннях виставкового комплексу Львівського палацу мистецтв минулого року пройшло понад 200 мистецьких та ділових заходів, презентацій та зустрічей, спрямованих на розвиток Львівської області, повідомили у прес-службі ЛОР.

Про це повідомив 10 квітня в.о. директора Комунального закладу Львівської обласної ради „Культурно-мистецький центр „Львівський палац мистецтв Юрій Гнатковський під час слухань про фінансово-господарську діяльність комунальних підприємств, які відбуваються у Львівській обласній раді.

Зокрема, Львівський палац мистецтв став місцем проведення  Міжнародного форуму видавців, який є, без сумніву, візитівкою нашого міста та області.

Також у 2013 році у Палаці відбулася 161 мистецька подія. Як зазначив Юрій Гнатковський, Львівський палац мистецтв пишається тісною співпрацею з мистецькими осередками Львова та України, результатом чого є проведення такої кількості подій.

У своїй діяльності Палац мистецтв велику увагу приділяє заходам національно-патріотичного спрямування. Не менш важливою є співпраця із Курією Львівської Архиєпархії Греко-Католицької Церкви, у результаті чого було проведено низку заходів, спрямованих на духовне виховання молоді.

Юрій Гнатковський також відзначив, що Львівський Палац мистецтв започаткував багато заходів, які викликають велике зацікавлення у львівської громади. Зокрема, щорічно проводиться Міжнародний фестиваль європейського кіно. Цей захід реалізовують спільно із консульствами іноземних країн, які надають актуальні шедеври кіновиробництва, що отримали нагороди на міжнародних конкурсах на фестивалях. Серед низки інших заходів – Міжнародний фестиваль „Ляльковий світ” - перший в Україні фестиваль авторської ляльки, Міжнародний фестиваль короткометражних фільмів „ВІЗ -АРТ” тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: