Львівська міська рада та Проект USAID підписали меморандум про взаєморозуміння

10 квітня 2014 року у м. Київ стартував чотирирічний проект американського агентства USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні» (МЕР) щодо підвищення енергетичної безпеки в 17 містах країни шляхом сприяння залученню коштів міжнародних фінансових організацій і приватних інвесторів.

Під час заходу відбулося офіційне підписання та урочисте вручення меморандуму про взаєморозуміння між Львівською міською радою та Проектом щодо співробітництва в рамках технічної допомоги.

Загалом, підписантами меморандумів про співпрацю з Проектом стали 17 міст з різних регіонів – Дніпропетровськ, Запоріжжя, Вінниця, Івано-Франківськ, Кам`янець-Подільський, Київ, Краматорськ, Кривий Ріг, Луцьк, Львів, Павлоград, Рівне, Тернопіль, Суми, Херсон, Хмельницький, Чернігів.

Місто Львів було обрано для участі у Проекті як асоційований партнер та взяло на себе зобов’язання підтримувати виконання завдань Проекту «Муніципальна енергетична реформа в Україні».

«Результатом впровадження Проекту очікується зростання енергоефективності муніципалітетів та сприяння використання чистої енергії (альтернативних джерел енергії), що стимулюватиме залучення інвестицій в енергетичний сектор та у виробництво чистої енергії», - зазначила директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: