Працівники міської ради впорядкували могили на Янівському кладовищі

Сьогодні в рамках програми «З нами місто розквітає» у місті проходить загальноміська толока, участь у якій можуть взяти всі охочі. Працівники Львівської міської ради також долучились до прибирання скверів, парків міста. Зокрема, працівники департаменту розвитку та департаменту «Адміністрація міського голови Львова» спільно з мером міста Андрієм Садовим впорядкували могили на Янівському кладовищі.

«Сьогодні весь Львів, багато тисяч людей садять дерева, прибирають парки, цвинтарі. Це дуже добра традиція, щоб ми до Пасхи в місті навели порядок. Щоб місто було красиве і охайне», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Відтак, було впорядковано: могилу Українських Січових Стрільців, Братську могилу в’язнів Янівського концтабору, могилу Богдана-Ігоря Антонича, могилу Ольги Басараб, могилу Володимира Глухого, могилу Модеста Сосенка, Братську могилу жертв НКВС.

Нагадаємо, цього року до участі у толоці зголосилось понад 3000 людей. Окрім прибирань, сьогодні планують висадити близько 500 зелених насаджень.

Довідка

Торік під час одноденної акції управління екології та благоустрою ЛМР «З нами місто розквітає», до участі в якій було залучено понад 5600 тис осіб, вдалося вивезти з міських парків, скверів та прибудинкових територій міста 1409 кубометрів сміття. Також було висаджено понад 650 дерев та 1,8 тис. кущів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: