Садовий посадив клен

Сьогодні на території стадіону «Арена Львів» висадили Алею Єднання. До висадки дерев долучився міський голова Львова Андрій Садовий, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Львів має бути містом, де найбільше парків, скверів, де дуже багато зелені. Всі мають до того долучатись. Радію, що сьогодні тисячі львів’ян вийшли, щоб навести порядок в місті. До Паски місто має бути охайне, красиве, квітуче.

Сьогодні на «Арену Львів» приїхали артисти, футболісти, спортсмени. Усі разом висаджували Алею Єдності. Також висадили калину імені Ступки.

Львів – це місто, яке завжди було і є дуже квітучим. Тут багато парків, скверів. Дуже добре, що долучаються також діти», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Відтак, мер міста на території «Арени Львів» висадив клен.

Свої дерева також посадили: генеральний директор Державного концерну «Спортивні арени України» Сергій Сімак. Цю ініціативу підтримали ультрас ФК «Карпати» та ФК «Динамо». Висадили дерева і відомі спортсмени, зокрема, срібний призер із боксу Олімпійських ігор Андрій Котельник. Окрім цього, висаджена калина пам’яті Богдана Ступки.

«Ми вирішили зробити таку собі книгу почесних гостей. Ця книга буде у вигляді дерев. На «Арені Львів» буде книга почесних гостей у вигляді алеї. Кожне дерево буде підписано табличкою. Кожна відома людина, яка приїжджає на «Арену Львів», буде висаджувати дерево. Я сподіваюся, на «Арені Львів» завжди буде багато відомих людей, глядачів. Все навкруги буде зелене, і це буде місцем, де будуть відпочивати мешканці та гості», - розповів Сергій Сімак.

Нагадаємо, сьогодні о 12:00 год на «Арені Львів» проходив товариський матч ультрас ФК «Карпати» та ФК «Динамо». Вхід на матч вільний. Всі охочі могли потрапити на стадіон з південної сторони, через сектори 26-29.

«Ми вітаємо вболівальників «Карпат» і вболівальників «Динамо». Бажаю вам перемоги, ніколи не здаватись і завжди йти до кінця», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий під час відкриття матчу.

Після матчу ультрас обох команд та всі охочі пройдуть маршем на стадіон «Україна», щоби підтримати свої улюблені професійні футбольні клуби в рамках 25 туру Чемпіонату Прем'єр Ліги України ФК «Карпати» — ФК «Динамо».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: