У Садового відзначили стажерів (фото)

Сьогодні, 11 квітня, у Львівській міській раді стажувальники другого півріччя 2013 року отримали довгоочікувані дипломи та відзнаки за результатами програми стажування «Перший кар’єрний крок». Урочисто відзначили 140 кращих стажувальників, відібраних структурними підрозділами ЛМР.

«Те, що ми сьогодні з вами разом, те, що ми маємо можливість зустрітися і спілкуватися, говорить, що ваша праця, ваш час, ваше бажання – це велика синергія процесу практики і того, що відбувається в місті. Не знаю, чи кожен з вас задумувався, наскільки він долучився до тої зміни, яка сьогодні сталася в Києві, у Львові. Власне, ви вплинули на те, що сьогодні ми можемо зустрітися тут у спокійній атмосфері. Кожна ваша праця, ідея, проект – це те, що змінює кожного з нас. Це те, що міняє нас як посадовців, тому що за вами є наступний крок, за вами є сила», - привітала молодь начальник відділу кадрів ЛМР Галина Бордун.

Почесним гостем події був Мирослав Маринович - український правозахисник, публіцист, релігієзнавець, член-засновник Української Гельсінської групи, організатор амністерського руху в Україні, віце-ректор Українського католицького університету у Львові. «Ми багато скаржимося на те, що, якщо подивитися на політичну еліту, ми бачимо одні і ті ж обличчя, одну і ту ж колоду карт. Ми хочемо бачити іншу Україну, інші обличчя при владі. Тому має з’явитися нова еліта, яка буде говорити іншою мовою, буде пропонувати інші моделі розвитку України», - зазначив Мирослав Маринович. Також почесний гість перед молодими людьми виступив із доповіддю «Виклик сьогодення».

Довідка

Програма «Перший кар’єрний крок» - це унікальний проект, що реалізовується Львівською міською радою та Центром громадянських ініціатив. Метою цього проекту є залучення молоді до навчання в органах місцевого самоврядування, можливість зробити свій перший кар’єрний крок на благо громади міста Львова та самореалізації себе. Це один з найкращих прикладів синергії органів місцевого самоврядування.

За останній рік у стінах мерії простажувалось близько 1000 студентів з усіх ВНЗ м. Львова. Набути нових професійних навиків, компетенцій та вмінь студентство та молодь зуміла у таких структурних підрозділах як: управління внутрішньої політики, управління транспорту та зв’язку, управління інформаційної політики та зовнішніх відносин, департамент містобудування, центр надання адміністративних послуг, а також районні адміністрації міста. Стажувальники ІІ півріччя 2013 року практикувалися у ЛКП. Молодь активно долучалася до подій Львівської міської ради.

Набиратися досвіду та вмінь, реалізовувати власні ідеї студенти могли, організовуючи різноманітні проекти спільно з Львівською міською радою. Так, протягом останніх 6 місяців реалізовувались такі проекти, як: «Профорієнтація - допомога школам» (залучено понад 60 стажувальників), «Львівським озерам – жити», Індустріальний парк, проекти при управлінні туризму та багато інших.

За детальною інформацією звертатися за тел. 297 57 59, контактна особа – Марта Завербна.

стажери2 стажери3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: