Школярі Львова перемогли в обласному чемпіонаті з баскетболу 3х3 (фото)

11-12 квітня 2014 року у спортивному залі Обласної дитячо-юнацької спортивної школи відбулися фінальні змагання обласного етапу чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед команд юнаків і дівчат загальноосвітніх навчальних закладів Львівської області.

Участь у фінальних змаганнях взяли 18 команд, які стали переможцями у попередніх етапах змагань, що тривали з лютого 2014 року.

Учасників та організаторів змагань привітав керівник апарату Львівської облдержадміністрації Мирослав Трещов. “У нелегкій боротьбі на баскетбольних майданчиках Ви стали кращими серед своїх однолітків і сьогодні боротиметеся за право представляти Львівщину у фіналі чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед шкільних команд. Беручи участь у сьогоднішніх змаганнях, кожен з Вас власним прикладом виховує серед учнівської молоді позитивне ставлення до фізичної культури і спорту та прагнення до перемог. Бажаю Вам здійснення усіх мрій та незгасного бажання до подальших перемог,” – зазначив у вітанні Мирослав Трещов.

ігнатович

Урочисто відкрили змагання начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович, голова Львівської обласної учнівської спортивної спілки Ярослав Гаврих, керівник редакції спортивних програм, спортивний журналіст ТРК “Львів” Василь Тріска, віце-президент Федерації баскетболу Львівщини Зеновій Курса, директор Обласної дитячо-юнацької спортивної школи Мирослав Возний тощо.

За підсумками зіграних зустрічей серед хлопців переможцями стали учні ЗСШ І-ІІІ ступенів №1 Сихівського району м. Львова. Друге місце посіла команда ЗСШ І-ІІІ ступенів № 14 м. Дрогобич, а третє – ЗСШ №12 м.Червоноград.

Серед команд дівчат перемогу вибороли учениці ЗСШ І-ІІІ ступенів №54 Шевченківського району м. Львова, друге місце посіла команда ЗСШ І-ІІІ ступенів № 66 Франківського району м. Львова, третє - навчально-виробничого комплексу №13 м. Соснівка.

Зазначимо, що у обласному етапі Чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед школярів взяли участь 396 команд – 1980 учасників, з них 276 команд юнаків та 120 команд дівчат.

Усі переможці та учасники фінальних змагань отримали в подарунок йогурти від ТМ “Галичина” та баскетбольні м’ячі, які були надані Федерацією баскетболу України.

Зазначимо, що захід організували Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Департамент освіти і науки Львівської облдержадміністрації. Регламент чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед команд юнаків і дівчат загальноосвітніх навчальних закладів затверджений Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України та Федерацією баскетболу України.

ігнатович2 ігнатович3 ігнатович4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: