Депутатів Львівської обласної ради запросили у Каунас

Мер міста Каунас Андрюс Купчінскас запросив депутатів  Львівської обласної ради взяти участь у проведенні Ганзейських днів 2014 року, повідомили у прес-службі ЛОР.

На засіданні постійної комісії з питань євроінтеграції, транскордонного співробітництва та зв’язків з українцями за кордоном Львівської обласної ради депутати вирішили скерувати представників обласної ради для участі у цьому заході.

Нагадаємо, що наприкінці 2012 року у м.Каунасі був підписаний Лист про наміри щодо співпраці між Львівською областю і містом Каунас, за яким вирішено розвивати дружнє співробітництво між територіями. Особливу увагу у співробітництві звертатимуть на освіту, культуру, спорт, туризм, управління та розвиток міст.

Довідка. Ганзейські дні в пройдуть у Каунасі наприкінці травня. Ганзейські дні  ­– щорічний туристичний захід, що влаштовується почергово в містах-учасниках Ганзейського союзу Нового часу. Цей захід триває кілька днів, протягом яких місто, що приймає фестиваль, і «міста-гості» можуть показати свою багату історію і ремісничі традиції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: