Колектив львівського радіо провів великодню акцію (фото)

Вже третій рік поспіль файне радіо «FM Галичина» виходить до людей аби сповістити про наближення одного із найбільш християнських свят – Великодня. Галичанки-працівниці у вишиванках та з кошиками повних басьок роздають усім львів’янам в’язанки вербових гілочок і подарунки від спонсорів. Кажуть, напередодні свят – зробити галичанам подарунки – їхній обов’язок.  За словами бренд- менеджера радіостанції Галини Батюсь, це вже не  перша весняна акція, яку у Львові провело радіо «FM Галичина», втім не остання. «Ця акція підтвердить, що «FM Галичина» знає і цінує свої традиції. Адже галичани, народ дуже побожний: ходить до церкви, поважає свої традиції. Тож і дорослі і малеча дізнаються від файного радіо, що за тиждень Великдень».

Кілька сотень букетиків – розійшлися буквально за пів години. Файні подарунки та гілочку верби отримали не лише львів’яни, але й туристи з усієї України. Наталя туристка із Дніпропетровська зізнається – в її регіоні таких традицій як святкувати Вербну неділю немає . А ось пані Ірина з Донецька приємно вражена подарунками від файного радіо – каже, що дух наближення свята вже відчула.

До слова, колектив «FM Галичина»,  обіцяє і надалі тішити своїх слухачів приємними подарунками та сюрпризами. А для тих, хто не отримав передсвяткових подарунків, файне радіо обіцяє вийти і наступного року.

DSC_8257 DSC_8261

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: