Львівська облрада підтримає реалізацію проекту про неповносправних

Депутати Львівської обласної ради на засіданні постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту Львівської обласної ради прийняли рішення підтримати реалізацію у Львівській області проекту „Через кордони без бар’єрів”, повідомили у прес-службі ЛОР.

Цей проект реалізовуватимуть у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща - Білорусь - Україна 2007 - 2013 товариство „Зелений хрест” (Львів) спільно з Інтеграційним товариством „Магнум Бонум” (Краснистав, Республіка Польща).

У рамках реалізації проекту планується закупити 2 мобільних сходолази для неповносправних осіб, щоб зробити доступними музеї та туристичні об’єкти зі сходами; 8- та 18-місних мініавтобусів, адаптованих для перевезення неповносправних осіб та причепу для перевезення візків.

Також під час впровадження проекту проведуть 6 пілотних восьмиденних туристично-реабілітаційних поїздок для неповносправних осіб Львівщини, тренінгові курси на тему доступності та усунення архітектурних  бар’єрів для неповносправних у музеях нашої області, з питань туризму та агротуризму для неповносправних.

Сума гранту Європейського Союзу на реалізацію проекту технічної допомоги становить 1 751 313, 15 євро. Проект впроваджуватимуть упродовж 01.01.2014 – 31.12.2015.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: