Садовий приїхав на ринок

Сьогодні міський голова Львова зустрівся з працівниками та керівництвом ринку «Любінське сяйво». Відтак, мер зазначив, що питання ринку буде винесене на розгляд наступного сесійного засідання. Ухвалу про закріплення земельної ділянки за ринком вже готують, повідомила прес-служба ЛМР.

«Я дав команду юридичному управлінню підготувати документи, завізувати ухвалу, щоб на наступне пленарне засідання ця ухвала була в порядку денному і була проголосована.

Я дав пропозицію, щоб більша кількість людей була у документах по ринку. Сьогодні по закону ТзОВ, яке у вас зареєстроване, може мати до 100 людей. Маю прохання, щоб ви визначили цих 100 людей, оформили установчу угоду, що можна за тиждень-два зробити. Я побачу, що ви всі є у цьому товаристві. Цю ухвалу я на сесію виношу, вона буде проголосована, і ринок буде нормально працювати.

У мене велике до вас прохання – будьте мудрими. Я переконаний, що тут буде нормальний, цивілізований ринок. Ви будете працювати, будете мати своє гарантоване місце. Я в цьому вам буду допомагати. Ніхто вас рухати не буде, ми допоможемо вам все це узаконити і легітимно зробити.

Створюйте товариство і працюйте разом. Ви тут будете торгувати, ніхто вас переселяти не буде», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Як зазначили в юридичному управлінні Львівської міської ради, зараз готується ухвала про закріплення земельної ділянки за ринком.

«Ніколи не ставилось питання про перенесення чи знесення ринку. Люди працюють і будуть працювати. Питання юридичного узаконення ринку – це інше питання», - зазначила Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: