Шевченківський гай запрошує на Великодній фестиваль

27 квітня у Шевченківському гаю Українська Греко-Католицька Церква вже вшосте проводить Великодній фестиваль, який цього року проходитиме під гаслом «Україна святкує Воскресіння разом». Ініціаторами Фестивалю є Фундація Духовного Відродження УГКЦ за підтримки Львівської міської ради та Музею народної архітектури та побуту «Шевченківський гай».

«Ми пережили важкі минулі місяці, мали багато втрат, але також мали багато особистих здобутків. Ми точно зрозуміли, що наша сила у єдності. Цього року ми радо приймаємо гостей з різних областей України, різних конфесій, аби поділитися радістю Воскресіння Господнього. Воскресіння, яке ми по-особливому очікуємо і глибоко переживаємо у своїй душі. Воскресіння, яке говорить нам, що немає кінця добру і любові», - зазначив о. Тарас Милян, директор фестивалю, керівник Фундації Духовного Відродження УГКЦ.

На фестивалі буде представлена велика дитяча та молодіжна програма, благодійні акції, ярмарок та майстер-класи, виступи виконавців. Очікуються учасники з різних українських міст, а також жителі Криму, які зараз мешкають у Львові.

«Фестиваль був створений з метою об’єднати та зібрати разом усі верстви населення, дарувати усім усмішки, радість у серці та духовно збагачувати людей. Основні наші гості - це родини. Діти, батьки, дідусі та бабусі – кожен знайде тут заняття для себе. Для того, щоб потрапити на Фестиваль, необхідно лише придбати вхідний квиток у Шевченківський гай.

В рамках фестивалю гості зможуть взяти участь в благодійній лотереї, в ярмарку, на якому можна почастуватись різноманітними стравами, відвідати майстер-класи, також наша іконописна майстерня проведе благодійний аукціон, де представить свої ікони, таким чином можна буде допомогти церкві розвивати її соціальне служіння. Окрім цього будуть майданчики для дітей та молодіжні забави. Таким чином церква подарує людям гарне свято, на яке радісно запрошуємо усіх охочих», - додав о. Тарас Милян.

 

Програма фестивалю

 

Час Подія Місце Примітки
11:00-13:00 Архиєрейська Літургія, яку очолить Владика Венедикт Храм на території Шевченківського гаю Очолить Владика Венедикт Єпископ – помічник Львівської Архиєпархії УГКЦ
14:00-19:00 Ярмарок, благодійні акції, забави для дітей та молоді, частування, виступи артистів Територія Шевченківського гаю Для участі у святкуваннях потрібно придбати лише вхідний квиток у Шевченківський гай
14:30 Офіційне відкриття Фестивалю Головна сцена Музею  
15:00-19:00 Виступи дитячих та юнацьких творчих колективів Співоче поле  

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: