У Львові неповносправні молоді люди творять великодній настрій спільно з професійними митцями

Стартує IV щорічний арт-проект, що об’єднує майже 100 молодих людей з особливими потребами і відомих львівських митців. Мета їх співпраці ─ проведення спеціальних подій і створення святкових тематичних виробів, які розповсюджуватимуться у публічних місцях і закладах, цим самим привертаючи увагу до проблем соціалізації неповносправних людей в нашій країні.  

Представлення арт-проекту відбудеться в часі Великодня у Музеї народної архітектури та побуту у Львові«Шевченківський гай» за підтримки Львівської міської ради. Також у низці інших локацій (кав’ярня "Меделін"(пл. Коліївщини, 1), кав’ярня "Світ Кави" (пл. Катедральна, 6), антикафе "КоММуна" (вул. Галицька, 1), кав’ярня Українського Католицького Університету (вул. Козельницька, 2a), коворкінговий простір BetaPlace (вул. Олени Степанівни 49)) мешканці та гості міста зможуть за символічні пожертви отримати виконані у різних техніках та з різних матеріалів писанки, ляльки-мотанки, тематично розмальовані горнята, вироби з квілінгу, бісеру та інші сувеніри.

Гасло арт-проекту: Створюймо зміни разом! Адже участь у проекті може взяти кожен, як і долучитись до служіння Карітасу потребуючим людям і, зокрема, молоді, яка має особливі потреби.

Представників ЗМІ радо запрошуємо допомогти нам з інформуванням про суть і перебіг арт-проекту. Фінальний публічний майстер-клас, на якому ми будемо дуже раді Вас бачити, розповісти та показати більше, відбудеться 16 квітня, 10.00 у кав’ярні «Мапа» (вул. Галицька, 5).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: