Божик шукає таланти

Завтра, у середу, 16 квітня, у Львівській середній спеціальній музичній школі-інтернаті ім. С. Крушельницької  відбудеться конкурс скрипалів «Божик шукає талант», організований Олександром Божиком, повідомили організатори.

Скрипаль-віртуоз, композитор, срібний призер телешоу «Україна має талант!», автор рекорду України з одночасної гри на чотирьох скрипках шукає молодий талант. Учні усіх класів школи ім. С. Крушельницької по класу скрипки можуть показати, що вони вміють та як вони грають на своєму музичному інструменті. Умови конкурсу: виконання твору на вибір учасника тривалістю до 5 хв. Переможець конкурсу виступить з Олександром Божиком у супроводі рок-гурту і оркестру на концертах «Палаюче серце скрипки», які відбудуться 25 квітня у Театрі ім. М. Заньковецької. Усі учасники отримають гарантовані подарунки від Олександра.

Конкурс відбудеться у середу, 16 квітня, о 16:00 у Львівській середній спеціальній музичній школі-інтернаті ім. С. Крушельницької (вул. Зелена, 10), у класі номер 202 (2 поверх).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: