Дитячий конкурс «Писанковий дивосвіт» визначив своїх переможців

У Львові завершився конкурс «Писанковий дивосвіт», який організовували Дитячі клуби Львова. Вчора в ораторії церкви св. Л. Оріоне відбулося нагородження юних писанкарів. Для усіх гостей свята Зразковий дитячо-юнацький хор «Радуниця» представив авторський подарунок - великопосну виставу «Бджола мета», написану українською письменницею Костянтиною Малицькою за мотивами однойменної легенди про Христа, повідомила прес-служба ЛМР.

«Завершився конкурс писанок серед вихованців Дитячих клубів Львова. Діти мали чудову нагоду не лише долучитися до чудової української традиції, а й позмагатися за визнання свого таланту. Конкурс проходив у два етапи.

В другій половині березня на заняттях в клубах діти вчилися та вдосконалювали свої навички у писанкарстві. Серед усіх створених писанок в кожному клубі-учаснику діти обрали п’ять, які й подалися на конкурс. Якраз фото таких писанок були розміщені у Facebook, де кожен охочий мав змогу проголосувати за ту писанку, яка припала до душі», - розповіла Людмила Бондарчук, директор Дитячих клубів Шевченківського району.

«З Дитячих клубів Львова на конкурс подалися писанки 44-ох гуртківців віком від 6 до 16 років. Щоб зрівняти шанси учасників, номінації були поділені на різні вікові категорії, переможці в яких були визначені за найбільшою кількістю вподобань. Цікаво те, що серед п’ятірки переможців є два хлопці та три дівчини. Конкурс «Писанковий дивосвіт» - наша перша спроба представити на розгляд громаді творчі роботи гуртків Дитячих клубів Львова», - зазначила Ольга Каспришин, координатор діяльності Дитячих клубів Львова від міського управління молоді, сім’ї та спорту.

Нагадаємо, що в рамках конкурсу від 2 до 10 квітня в соціальній мережі Facebook тривало голосування за писанки, які створили вихованці Дитячих клубів Львова.  Переможці визначилися за найбільшою кількістю «лайків» у двох номінаціях: «Традиційна писанка» (три вікові категорії: 6-9, 10-12, 13-16 років) та «Креативна писанка» (7-10 років, 11-16 років).

 

Переможці конкурсу «Писанковий дивосвіт»

 

Номінація «Традиційна писанка»

  • Вікова категорія «6-9 років»: Сіховський Орест, 8 років, вихованець гуртка іноземних мов «Коло друзів» (Дитячий клуб «Сонечко» Шевченківського району м. Львова)
  • Вікова категорія «10-12 років»: Христина Бортник, 12 років, вихованка студії дизайну «Дивосвіт» (Дитячі клуби Франківського району)
  • Вікова категорія «13-16 років»: Любомир Дума, 14 років, вихованець студії дизайну «Дивосвіт» (Дитячі клуби Франківського району)

Номінація «Креативна писанка»

  • Вікова категорія «7-10 років»: Дарина Задорожна, 9 років, вихованка «Арт-студії» (Дитячий клуб «Мандри» Залізничного району)
  • Вікова категорія «11-16 років»: Христина Феджора, 16 років, вихованка театральної студії «АртАкт» (Дитячий клуб Шевченківського району)

 

Всі учасники конкурсу «Писанковий дивосвіт» отримали призи, а також сюрпризи від мережі навчальних центрів «Англійська Хелен Дорон».

Переглянути фотоальбом конкурсу «Писанковий дивосвіт» можна за посиланням:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.735292976521287.1073741854.599073913476528&type=1

Писанки переможців на зображенні розташовано по порядку (зліва направо)

 

Нагадаємо, що цього тижня в Дитячих клубах Львова ще проходить Школа писанкарства. Заняття в гуртках Дитячих клубів Львова  – безкоштовні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: