Хміль відкликав заяву про вихід з «Батьківщини»

Народний депутат-мажоритарник зі Львова Михайло Хміль відкликав подану раніше заяву про вихід з партії ВО «Батьківщина» після розмови з Юлією Тимошенко. Зараз розглядається можливість про його призначення на посаду голови Львівської міської організації ВО "Батьківщина".

«Я вказував на певні проблеми, які є всередині самої «Батьківщини». Тоді я говорив, що «Батьківщина» має реанімуватися, мають відбутися певні переформатування. На жаль, на рівні області це не зовсім хотіли чути. Але ті доводи і приклади, які я озвучив на зустрічі з Юлією Володимирівною Тимошенко, вона визнала за правильні. Чесно кажучи, після цього заяву про вихід з «Батьківщини» я відкликав», - сказав Михайло Хміль у розмові з ZAXID.NET. Водночас він заперечив, що заява була написана у зв'язку з тим, що він мав очолити передвиборчий штаб Петра Порошенка.

Натомість народний депутат підтвердив, що зараз розглядається можливість, що він очолить Львівську міську організацію ВО «Батьківщина».

«Такі розмови ходять. Не знаю, як воно далі буде. Я мав розмову з Юлією Володимирівною, але кінцевих рішень ще немає», - зазначив Михайло Хміль.

Нагадаємо, що наприкінці березня Михайло Хміль пояснював свою заяву про вихід з партії «Батьківщина» по-іншому – тим, що опозиція не висунула єдиного кандидата на президентських виборах.

«Нам потрібен сьогодні єдиний кандидат від демократичних сил. Ми повинні зосередити зусилля довкола того, хто вже має найбільшу підтримку українців і не створювати зайвих протистоянь. Та, на превеликий жаль, я мушу констатувати, що в сьогоднішньому рішенні з'їзду «Батьківщини» ми цього не побачили. Тому я приймаю рішення про вихід з партії «Батьківщина», - написав Михайло Хміль у Facebook. Після цього Михайло Хміль сказав ZAXID.NET, що "Батьківщина" мала б підтримати на виборах Петра Порошенка.

Після цього з’явилися чутки про те, що Михайло Хміль написав заяву також через те, щоб очолити Львівський обласний передвиборчий штаб Петра Порошенка. Домовленість ніби зірвалася в останній момент, і врешті штаб очолив Олег Мандюк.

Сам Михайло Хміль заперечив, що питання про те, що він очолить штаб Петра Порошенка, стояло на порядку денному, хоча різні пропозиції він, за власними словами, отримував.

Данило Мокрик, ZAXID.NET

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: