У Львові спалили авто радника Ірини Сех

15 квітня пізно ввечері невідомі особи спалили авто радника голови Львівської облдержадміністрації Ірини Сех Андрія Ільківа. Його Тойоту Авенсіс 2008 року випуску підпалили  біля будинку у Львові. Ірина Сех пов’язує цей злочин із професійною діяльністю Ільківа, зокрема виявленням зловживань в департаменті житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації.

Позаштатний радник голови ЛОДА Андрій Ільків є претендентом на посаду начальника департаменту ЖКГ облдержадміністрації і за дорученням Ірини Сех аналізував діяльність цього  підрозділу. Цей аналіз засвідчив численні порушення, зокрема при закупівлі вугілля для бюджетних установ області, при експлуатації Грибовицького сміттєзвалища та інше. З огляду на це, голова Львівської ОДА звернулася в Державну фінансову інспекцію щодо перевірки департаменту.

«Початок перевірки фінінспекції збігся із підпалом автомобіля Андрія Ільківа. Думаю, що це не було випадковим. Хтось хоче залякати нас, дати зрозуміти, що ми втрутилися туди, де не треба», - зазначила Ірина Сех.

Голова ЛОДА звертається до управління МВС щодо швидкого і ретельного розслідування злочину.

Нагадаємо, що департамент житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації очолює Ігор Базарник. Його призначено на посаду в березні 2013 року. Зараз він перебуває на лікарняному.

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: