Звільнено голову та заступника голови Миколаївського районного суду

У Карпатах прогнозують туристичний бум, а сезон відкривали пивним вікендом
У курортному Яремчі Івано-Франківської області відбувся пивний фестиваль, який зібрав понад триста гостей зі всієї України та з-за кордону.

У зв’язку з набранням 11 квітня 2014 року чинності Законом України «Про відновлення довіри до судової влади в Україні» та на підставі Закону України «Про судоустрій і статус суддів», видано наказ Миколаївського районного суду Львівської області, відповідно до якого вважаються звільненими з адміністративних посад з 11 квітня 2014 року:

- голова Миколаївського районного суду Львівської області Березюк Григорій Михайлович;

- заступник голови Миколаївського районного суду Львівської області Павлів Володимир Романович.

Відповідно до частини третьої статті 24 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та у зв’язку з відсутністю голови Миколаївського районного суду Львівської області та заступника голови суду адміністративні повноваження голови суду здійснюватиме суддя Миколаївського районного суду Львівської області Карбовнік Ігор Михайлович.

Він виконуватиме обов’язки голови суду як суддя, який має більший стаж роботи на посаді судді, тимчасово до повернення судді Березюка Г.М. з відрядження, повідомляють веб-портал "Судова влада України"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: