Авіакомпанія Wizz Air скорочує авіапарк в Україні

Іще недавно провідний український лоукостовий авіаперевізник Wizz Air Україна планував поповнити свій флот до п’яти літаків і значно збільшити кількість рейсів та напрямків із нашої держави.

Проте загальноукраїнська криза дається взнаки: авіакомпанія оголосила проскорочення парку літаків до двох, призупинення деяких рейсів із Києва та Харкова іскасування цілої низки маршрутів, які з травня мали стартувати зі Львова.Це, як ви зрозуміли, не Україна.
Як повідомляє “Інтерфакс-Україна”, літак, який мав базуватися у Львові, Wizz Air Українаповертає в парк материнської компанії Wizz Air (Угорщина).Як писав Смак подорожника, раніше Wizz Air оголосив про закриття з 30 квітня своєї бази в Донецьку.
 У зв’язку з цим буде призупинено рейси з Донецька до Рима, Мілана, Дортмунда, а також не буде відкрито раніше запланований рейс на Будапешт.Також було скасовано рейси на Анталію з Києва“Ми спостерігаємо значний спад попиту на подорожі в/з України.
 Сподіваємося, що ця ситуація тимчасова, і ми повернемося до попередніх обсягів одразу, щойно відновиться пасажирський попит», – пояснює генеральний директор Wizz Air Україна Акош Буш.
У зв’язку зі зменшенням авіапарку Wizz Air Україна тимчасово відкладає запуск шести нових маршрутів зі Львова – в Барселону, Неаполь, Кутаїсі, Тель-Авив, Рим і Валенсію. Рейси в Дортмунд, Мілан та Венецію(Тревізо) будут виконуватися, як і раніше.

Окрім того, тимчасово призупинено два рейси з Києва – на Софію (з 2 травня) та Вільнюс (з 30 квітня) і рейс Харків-Кутаїсі (з 1 травня).

Галицька правда

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: