Рада готова прийняти рішення про введення НС, - Сухий

Верховна Рада готова сьогодні прийняти рішення про введення надзвичайного стану. Про це в середу, 16 квітня, перед початком закритого засідання парламенту заявив народний депутат (Партія регіонів) Ярослав Сухий, передає кореспондент НБН.

«Якщо буде необхідно, то ми приймемо рішення про введення якогоcь положення (надзвичайного або військового – НБН). Ми готові, безумовно. Так далі тривати не може, це вже не жарти», – сказав пан Сухий.

При цьому депутат уточнив, що рішення буде прийматися на підставі звіту силовиків, які сьогодні з цією метою прибудуть в парламент. Зокрема, за його словами, на закритому засіданні силовики повинні повідомити, що їм необхідно для вирішення ситуації в країні.

Нагадаємо, сьогодні на закритому засіданні Верховна Рада заслухає голови Служби безпеки України Валентина Наливайченка, в.о. міністра оборони Михайла Коваля, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і в.о. генерального прокурора Олега Махніцького про ситуацію в Україні у зв'язку з загрозою порушення цілісності та конституційного ладу держави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: