Школярів закликають дотримуватись правил дорожнього руху

У школярів наступного тижня розпочнуться канікули - тож креативна група загальноміської кампанії з безпеки дорожнього руху «Львів – безпечне місто» нагадує учням, що на дорозі варто бути обачними та обережними і дотримуватися правил дорожнього руху!Про це повідомила прес-служба ЛМР

«Просимо батьків нагадувати своїм дітям про те, щоб переходячи дорогу, вони оглядалися наліво, направо і ще раз наліво, щоб у жодному разі не перебігали дорогу, слідкували за сигналами світлофора. Адже, дуже важливо, що на дорозі діти були у безпеці», - зазначила Олександра Паняк, керівник напряму інформаційної політики кампанії.

Ось кілька основних порад безпеки на дорозі для пішоходів:

1.Перед пішохідним переходом, завжди оглядайтеся наліво, направо та ще раз наліво!

2.Рухайтеся виключно по тротуарах та пішохідних доріжках, тримаючись правого боку.

3.За межами населених пунктів, йдіть узбіччям чи краєм проїзної частини назустріч транспорту.

4.У темну пору доби, чи в умовах недостатньої видимості, носіть світловідображаючі елементи на одязі, щоб вас було добре видно іншим учасникам дорожнього руху.

5.Виходячи на проїзну частину з-за транспортних засобів та об’єктів, які обмежують оглядовість, переконайтеся, що довкола немає рухомого транспорту.

Нагадаємо, що волонтери загальноміської кампанії «Львів – безпечне місто» уже провели тренінги з безпеки дорожнього руху у школах чотирьох районів міста: у Галицькому, Франківському, Личаківському та Залізничному.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: