Гінка вимагає звільнити директора Львівського аеропорту

Народний депутат України, голова Львівської обласної організації політичної партії «УДАР» Ярослав Гінка звернувся до міністра інфраструктури України з вимогою негайно звільнити з посади директора ДП «Міжнародний аеропорт «Львів»імені Данила Галицького»Гонтарєва Р.П.

Сьогодні, 17 квітня депутат написав про це у своїй сторінці в мережі Facebook, а також, виклав електронну копію звернення.

У зверненні депутат наголошує, що, незважаючи на те, що основною вимогою Майдану була повна зміна корумпованої владної системи, процеси звільнення чиновників, котрі прислужували старому режиму так і не розпочалися.

Як приклад депутат наводитьситуацію з ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького», та його керівником Гонтарєвим Романом.

«Вказана особа, призначена за часів керівництва галуззю Борисом Колесніковим, є вірним гвинтиком режиму Януковича, досі залишається на займаній посаді. Цей чиновник був і залишається взірцем тодішньої системи, зажив на Львівщині беззаперечну славу корупціонера та українофоба.

В сучасних умовах, коли військова агресія зі сторони Російської Федерації може розпочатися будь-якої миті, подальше питання перебування Гонтарева Романа на посаді директора ключового аеропорту несумісне із поняттями національної безпеки», - йдеться у зверненні.

Ярослав Гінка, також, нагадав, що ще 1 березня 2014 року,п’ять народних депутатів підписали за погодженням з Головою Львівської обласної ради звернення щодо звільнення Гонтарєва Р.П., проте так і не дочекалися реакції на цей політичний документ від його прямого керівника  - міністра інфраструктури України. Також, Львівська обласна організацій Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» зверталася на адресу Голови Львівської ОДА Ірини Сех з чіткою і безкомпромісною вимогою  - клопотати про звільнення Гонтарева Романа із займаної посади більше місяця тому.

«На жаль, відповіді ми не дочекалися, проте зволікати з подальшим його перебуванням у статусі директора аеропорту є просто службовим злочином», - констатує депутат.

Відтак, ударівець просить міністра дослухатись до думки громадськості та політиків регіону та звільнити із займаної посади директора ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» Гонтарєва Романа Петровича.

Прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: