Львів’ян літнього віку привітали з Великодніми святами (фото)

Під час підготовки до Великодня для львів’ян літнього віку, які перебувають на обслуговуванні у Львівському міському терцентрі, влаштували приємні миті. Одиноким вручили вітальні листівки, виготовлені напередодні школярами, спільно з відвідувачами Центрів дозвілля для літніх міського терцентру, повідомили у прес-службі ЛМР

«Листівки вручали наші працівники. Окрім того, хочу наголосити, що, спільно з комунальною установою «Соціальний готель», за участю їх підопічних, молодих юнаків з числа сиріт та позбавлених батьківської опіки, ми влаштували акцію з впорядкування осель літніх львів’ян, які нездатні до самообслуговування, а також могил їхніх близьких родичів. Такі заходи ми організовуємо постійно напередодні свят, адже самотні люди потребують уваги, допомоги та відчуття «дружнього плеча», - повідомив директор Львівського міського терцентру Віталій Брославський.

Довідка

Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міськради, створеного з метою забезпечення якісного та ефективного функціонування системи соціального обслуговування осіб літнього віку та одиноких непрацездатних мешканцівЛьвова.

Охочі брати участь у заходах дозвілля Львівського міського терцентру можуть звертатись у відділення соціально-побутової реабілітації за тел.: 233 10 49.

літні-люди2 літні-люди3 літні-люди4 літні-люди5 літні-люди6

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: