Ми отримали офіційну сертифікацію, - Садовий про Індустріальний парк в Рясне-2

Місто Львів отримало офіційну сертифікацію Індустріального парку в Рясне-2. Про це сьогодні повідомив міський голова під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради.

«Серед індустріальних промислових парків передова позиція – це місто Львів. Ми отримали офіційну сертифікацію, як індустріальний парк в Рясне-2. Ми пройшли всю процедуру. Почнемо процес впровадження цього парку, щоб мати нові робочі місця», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 15 квітня Голова Держінвестпроекту Сергій Євтушенко вручив п’яти мерам міст України – Львова, Долини Івано-Франківської області, Славути Хмельницької області, Коростеня Житомирської області та Кременчука Полтавської області – витяги з реєстрів індустріальних парків.

У рамках заходу також відбувся круглий стіл за участю представників компаній «Великої четвірки» (PwC), бізнес асоціацій (EBA, ACC, делегат німецької економіки) та членів міжнародних фінансових інституцій, які обговорили перспективи створення індустріальних парків, а також позитивний досвід інших країн у цій сфері.

Довідка

Індустріальний парк Львова розміщуватиметься у промисловій зоні Рясне-2 (площа близько 25 га). Передбачається, що буде створено 12 тис робочих місць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: